Vad dina spelare ser
- Livekartan med spelare, baser, gillen, bossar med återkomsttider och öppna dungeons.
- Varje spelares insamlade och saknade Effigies.
- Spelarnamn som de visas i spelet. Plattformarnas kontonamn och ID:n förblir privata.
Det behåller du kontrollen över
Sparkar, bannlysningar och alla andra kontroller finns kvar i din app och webbpanel. Den delade kartan visar bara information.
Du kan återkalla länken när som helst. Kartan visas medan serverns dator är online.
Frågor
Behöver mina spelare ett HaruHost-konto för att se kartan?
Nej. Länken öppnas i valfri webbläsare.
Kan jag sluta dela kartan?
Ja. Återkalla länken så slutar den fungera.