Det ser dine spillere
- Sanntidskartet med spillere, baser, gilder, bosser med tid til gjenoppståelse og åpne dungeons.
- Hver spillers innsamlede og manglende Effigies.
- Spillernavn som de vises i spillet. Plattformenes kontonavn og ID-er forblir private.
Det beholder du kontrollen over
Sparking, utestenging og alle andre kontrollfunksjoner blir i appen og webpanelet ditt. Det delte kartet viser bare informasjon.
Du kan trekke tilbake lenken når som helst. Kartet vises mens serverens maskin er online.
Spørsmål
Må mine spillere ha en HaruHost-konto for å se kartet?
Nei. Lenken åpnes i enhver nettleser.
Kan jeg stoppe delingen av kartet?
Ja. Trekk tilbake lenken, så fungerer det ikke lenger.