Det ser dine spillere
- Livekortet med spillere, baser, laug, bosser med tid til genkomst og åbne dungeons.
- Hver spillers indsamlede og manglende Effigies.
- Spillernavne, som de vises i spillet. Platformenes kontonavne og ID'er forbliver private.
Det beholder du kontrollen over
Kick, ban og alle andre styringsfunktioner forbliver i din app og dit webpanel. Det delte kort viser kun information.
Du kan tilbagekalde linket når som helst. Kortet vises, mens serverens maskine er online.
Spørgsmål
Skal mine spillere have en HaruHost-konto for at se kortet?
Nej. Linket åbner i enhver browser.
Kan jeg stoppe delingen af kortet?
Ja. Tilbagekald linket, så virker det ikke længere.