Eksport og gjenoppretting
- Åpne Spillere, velg spilleren og eksporter deres lagring.
- Når de må bruke den igjen, må du gjenopprette den i samme verden.
Hele verdenen
Bruk sikkerhetskopier for å rulle hele verdenen tilbake.
Spørsmål
Omfatter gjenopprettingen spillerens Pals?
Spillerens Dimensional Pal Storage er inkludert. Pals i spillerens gruppe og Palbox er en del av verdens lagrede data.