Exportálás és visszaállítás
- Nyisd meg a Játékosok oldalt, válaszd ki a játékost, és exportáld a mentését.
- Amikor vissza kell állítani, ugyanabba a világba állítsd vissza.
A teljes világ
A teljes világ visszaállításához használd a biztonsági mentéseket.
Kérdések
A visszaállítás a játékos Paljait is tartalmazza?
A játékos dimenzionális Pal-tárolóját tartalmazza. A csapatában és a Palboxban lévő Palok a világ mentéséhez tartoznak.