Oppdater nå
- Sikkerhetskopier serveren fra siden Sikkerhetskopier.
- Trykk på Oppdater på serveren. HaruHost laster ned den nye Enshrouded-serveren.
- Start serveren.
- Se de nye 1.0-innstillingene på fanen Serverkonfigurasjon, som Flame-nivået for Flame Altars.
Oppdater automatisk
- Opprett en automatisering som kjører når en oppdatering av Enshrouded-serveren gis ut.
- Legg til trinnene, f.eks. en sikkerhetskopi, oppdateringen og en omstart.
- Fra da av oppdaterer serveren seg selv, med en sikkerhetskopi først.
Les mer på siden Automatisering.
Tilbake til den gamle verdenen din
Åpne serverens side Sikkerhetskopier, velg kopien fra før oppdateringen og gjenopprett den. Verdenen går tilbake til det øyeblikket.
Spørsmål
Sletter oppdateringen til 1.0 Enshrouded-verdenen min?
Ta en sikkerhetskopi før verdenens første start på 1.0. Uansett hva som skjer, kan du gjenopprette verdenen slik den var i ett trinn.
Kan HaruHost oppdatere Enshrouded-serveren min automatisk?
Ja. En automatisering kjører så snart en oppdatering av Enshrouded-serveren gis ut, og kan sikkerhetskopiere serveren først.
Mister spillerne figurene sine?
Nei. Enshrouded lagrer figurer på hver spillers PC, så de tar dem med til den oppdaterte serveren.